RODJENDANSKE ŽURKE

18 rodjendan

Povoljno Fenix Band, bend sa iskustvom

Sviramo rodjendanske žurke za 18 rodjendan. Bend sa najviše angažovanja za slavlja ulaska u punoletstva. Dopadljivo i diskretno.

Povoljno | Profesinalno | Dopadljivo

| Detalji poslovanja

18 rodjendan u Ljigu sestre na rođendanu

Brzi odgovor u elektronsko sanduče

Rado i u najkraćem roku odgovaramo na Vaša pitanja. Popunite formu sa Vašim pitanjem i dobićete odgovor na Vašu email adresu.

DEČJI RODJENDANI

Proslavite 1 ROĐENDAN

SASVIM OPUŠTENO sa bendom punim podrške roditeljstvu!

Bilo je toplo i nismo želeli da nosimo majce kad svira Fenix Bend 😀

Pozovite nas!

Čekamo Vaš poziv.

DEČJI RODJENDAN

Proslava ROĐENDANA uz Fenix Band!

Srećan ti rođendan sunce. Za 18-ti i punoletstvo obećavamo još bolju žurku.

Krštenje

il' prvi rođendan

Krštenje ili krstenja kako je to lepo kad ih ima više :). Dečije ili pak krštenja odraslih su naši najlepši događaji. Ukoliko je potrebno da budu muzički ispraćeni na adekvatan način naš nastup je neizostavan :D. Za krštenje je potrebno naći i dobre fotografe i dobro raspoloženje a i bend.

Iiiiii….(:drums) bend možete da prestanete da tražite jer ste ga upravo pronašli :D. Bendovi za rodjendane je kategorija naših nastupa u kojoj imamo zapažen staž i iskustvo pa izvolite slobodno nas kontaktirajte uvek radosno dočekamo svako vaše pitanje.

18 rodjendan

Punoletstvo

18. rodjendan je jako značajan datum u našim životima i svesni te činjenice svi mi organizujemo slavlja povodom tog značajnog datuma. Sa druge strane punoletstvo je ulazak u svet odraslih i tako ga treba i proslavljati. Bendovi za rodjendane su obično i najčešće traženi vid zabave na ovim žurkama. I tu nastupamo mi.

Još brži odgovor

Ukoliko imate profil na FB možete odgovor dobiti odmah.