Generalno

Iznajmljivanje satora za sve prilike!

Kod nas možete iznajmiti satore za sajmove, gradske proslave, kulturne manifestacije, koncerte, venčanja i ostale događaje. Pored šatora kod nas možete iznajmiti kompletnu opremu za organizovanje bilo kog događaja.

Kratak opis

U ponudi imamo šatore raznih dimenzija i veličina kao i veliki izbor dodatne opreme.

Pozovite nas kako bi smo vam preporučili pravi šator za vaš događaj!

Ukoliko niste sigurni kakav šator bi vam najviše odgovarao pozovite nas da zajedno pogledamo teren i preporučimo vam najbolje rešenje.

 

Veliki broj događaja danas je nezamislivo organizovati bez šatora. Šatori su neophodan inventar za brojna dešavanja kao što su promocije, kompanijske proslave, venčanja na otvorenom, privatne proslave na otvorenom, itd.

Naši šatori su takvi da se mogu montirati na gotovo svakom terenu. Za manje događaje raspolažemo velikim brojem malih šatora različitih dimenzija koji se po želji i potrebi organizatora događaja mogu spajati. Veliki šatori idealno su rešenje za svadbe na otvorenom kao i razne korporativne proslave i događaje. Dimenzije šatora uvek se prilagođavaju vašim potrebama. Mi vršimo:

Uz iznajmljivanje šatora imamo komplet opremu za organizovanje najrazličitijih događaja kao što su svadbe, izložbe, modne revije, privatne proslave i još mnogo toga.

Povoljnosti

  • Potrudićemo se da saznamo i da vas o tome u budćnosti obavestimo.

_________________

Kirovljeva 5

Ada Ciganlija bb
Beograd | Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *