Beogradske svadbe

Jedan od najtraženijih u kategeoriji: bendovi za svadbe, Fenix Band Čačak na čelu sa Đorđem Petkovićem može biti i najbolji izbor i za vašu svadbu.

Restorani Beograd

U Beogradu ima mnogo restorana za svadbe. U većini smo bili i gosti i domaćini, deo prelepih veselja i kulturnog mladog sveta. Na našem sajtu imamo kategoriju restorani za svadbe Beograd u kojoj možete pronaći većinu sala u kojima smo bili. Uporedite ih i napravite uži izbor za vašu svadbu. Evo nekih koje smo mi zavoleli.

enterijer
enterijer

SVADBE

Pozivamo Vas da, u nastavku, pogledate deo atmosfera u kojima smo učestvovali kao muzička potpora najlepšim događajima i ulasku u najlepše životne pustolovine u sred Beograda :D. Ponosimo se našim domaćinima i radujemo se atmosferi koju stvaramo i na Vašoj svadbi.

VESELO — DIVLJE — KULTURIŠKA

BEOGRAD - NERA

Kosovski mix na delu 🙂 Odsviran u prelepom ambijentu kompleksa Nera.

OTKRIJTE DEO NAŠEG REPERTOARA ILI NASTAVITE SA SVADBAMA

Uz svakodnevne probe nije teško uočiti da bendovi za svadbe ulažu mnogo u svoju spremnost da udovolje mnogim ukusima. Beograd je jedan od najzahtevnijih ali i veoma važnih utočišta takvih muzičkih ukusa koje smo naravno spremni udovoljiti.
električna gitara evergreen izgleda sa violinskim usecima na rezonatorskoj kutiji
bubanj silueta u noćnom osvetljenju na bini slikan odozdo vidi se nebo i deo stare restauirane zgrade
gudalo i violina u mraku na direktnom svetlu
crvena harmonika
vrat violine sa vrhom gudala na stolu pored papira
klavirske dirke slikane iz "passage" pogleda

BEOGRAD - Restoran JEZERO

Pogledajte kratku galeriju slika predivnog ambijenta restorana "Jezero" u Beogradu. A zatim možete posetiti našu stranicu playlista i osetiti i atmosferu kroz audio vizuelni sadržaj 😀

Momci svaka čast. Imala sam priliku slušati vas uživo, mogu reći da ste fantastični. Napravili ste vrhunsku atmosferu kod moje drugarice na svadbi...svima bih vas rado preporučila. Veliki kiss za sve...

Eleonora

Veliki poljubac

Momcima svaka čast i ogroman pozdrav za bubnjara koji peva pa rastura! Sve nas je "kupio" svojim glasom :)) P.S. Kako do njegovog broja telefona??

Bobana

Momci svaka čast

Bravo momci, odlični ste. Samo tako nastavite.

Ana

Bravo momci

Bravo! Svaka čast! Odlični ste bili u restoranu filmski grad 20.09.2014. Sve pohvale

Nikola

Bravo! Svaka čast!

ZA TRENUTAK POGLEDAJTE ŠTA SU REKLI O NAMA PA NASTAVITE SA SVADBAMA

Mnogo nam znači kada ostavite Vaš utisak u pismenom obliku pa makar to bio i onaj najkraći mogući: "Sjajni ste" ili ... pa makar nešto. Tako znamo šta da popravljamo ili još bolje šta da ne diramo 😀

BEOGRAD - NARCIS

"Pojačaj, pojačaj" 🙂 Restoran Narcis.

Socijalne mreže

Posetite nas na socijalnim mrežama na kojima ste i sami ažurni. Pratite nas na Instagramu. Klikom na dugme ćete posetiti našu stranicu na Instagramu.