Orkestar Đorđa Petkovića, Fenix bend za svadbe Čačak, krštenja, rođendane, punoletstva, porodična slavlja, domaćinska veselja u Despotovcu je najtraženija i najbolja muzika u Despotovcu. Orkestar Izvodi narodna i vlaška kola, stare srpske pesme, despostovačke dvojke uz harmoniku, saksofon i violinu. A dobru reputaciju smo stekli kao najbolja podrška pravim domaćinskim veseljima.

Orkestar za svadbe Despotovac | Muzika za svadbe

Fenix Band Čačak je prepoznat kao veoma kvalitetan orkestar u Despotovcu i okolini. Harmonika i dobra pesma našeg orkestra se čula u skoro svim despotovačkim svečanim restoranima i salama a i u šatorima despsotovačkog okruga. U kategorijama: orkestar za svadbe i venčanja Despotovac, vaš orkestar Fenix Band Čačak.

Orkestar za venčanja Despotovac

Mi smo orkestar za venčanja Despotovac. Potražite naše kontakte na našoj kontakt stranici ali pre toga pogledajte video snimke sa veselja na kojima smo svirali i uverite se da smo baš za vas.

Orkestar za svadbe u Despotovcu!

Naši domaćini, poreklom iz Despotovca, iz Švajcarske, Italije, Austrije i cele dijaspore uživaju uz zvuke naše harmonike. Naš orkestar za svadbe Despotovac je srdačno prihvatio i zavoleo zbog domaćinskog štimunga koji pravimo. Uvek su nostalgičnost i pažnja domaćina i gostiju isto tako srdačno nagrađivani našom ogromnom energijom pa veselja traju i do ranih jutarnjih časova. Pogledajte naše video snimke i potražite naše kontakte na našoj kontakt strani

 

Video Snimci Sa Nastupa U Despotovcu

Orkestar Za Svadbe | Despotovac | Video Snimci Žive Muzike | Svadbarske Pesme