SA NAMA

Mi smo energičan tim energičnih pojedinaca spreman da se i sam zabavlja. Tim ljudi koji će zaista uraditi sve da Vaša svadba bude najbolja žurka. Naša jedinstvena ekipa sastavljena je od elitnih pojedinaca. Fenix bend za svadbe uvek sa sobom nosi višedecenijskijsko muzičko iskustvo.
Moderan, kvalitetan, osmočlani tim sa dugogodišnjim iskustvom je pravi izbor za Vašu svadbu, punoletstvo, prvi rodjendan, slavlje, žurku.

KOD NAS MOŽETE UGOVORITI SVE TIPOVE MUZIČKIH ARANŽMANA

Programske Svadbe | Polu-programske Svadbe | Veselja Sa Naručivanjem | Veselja Na Garancije

PROGRAMSKA SVADBA

Programska svadba podrazumeva vaše prepuštanje našem višedecenijskom iskustvu u izboru repertoara. Na vama je da se opustite, i uživate u muzici i društvu vaših gostiju. Želje, čestitke i pozdavi u ovom slučaju nisu opcija jer se od nas zahteva da konce zabave sigurno držimo u rukama. U koliko je moguće, rado ćemo izaći u susret nekim vašim specifičnim muzičkim željama pri samom izboru ovog tipa muzičkog nastupa.

POLUPROGRAMSKE SVADBE

Izborom ovog tip nastupa našem iskustvu poveravate početak veselja i pravljenje inicijalne zabavne iskre koju ćete kasnije sami raspaliti. Uz dogovor sa klijentom kasnije prepuštamo tok zabave gostima i njigovim muzičkim željama koje plaćaju. Prilikom izbora ovog tipa nastupa možete zadržati pravo ne ispunjavanja nekih muzičih želja za koje mislite da će ugroziti lepotu i zabavni karakter vašeg slavlja.

VESELJA SA NARUČIVANJEM

Gledano repertoarski, izbor pesama je u ovom slučaju prepušten gostima i njihovim željama. Svaku naručenu pesmu plaćaju gosti a na bendu tj. nama je da maksimalno izađe u susret njihovim muzičkim željama. Ovaj tip nastupa ne treba u vama da izazove bilo kakav vid zabrinutosti jer na vaš zahtev možemo na kratko preuzeti konce zabave u svoje ruke.

VESELJA NA GARANCIJU

Princip ovog tipa muzičkog aranžmana je isti kao i kod veselja sa naručivanjem, s tim što detalje ipak morate dogovoriti sa šefom i menadžerom.

OPREMA I STAJLING

Bend-Orkestar raspolaže kvalitetnom muzičkom opremom,bogatom scenskom rasvetom, a za izuzetan stajling je zadužena, svetski poznata, modna kuca RANCCO.

O BENDU

Muzički sastav čine:
- harmonika (šef i menadžer)
- 2 muška vokala
- 2 ženska vokala
- bubanj i vokal
- klavijatura 1 i vokal
- klavijatura 2

- Gitara se naknadno angažuje pretezno za svadbe programskog i poluprogramskog tipa
- Postoji mogućnost angažovanja Saxofona i Violine za svadbe i veselja na naručivanje i garanciju
- Estradni pevači i zvezde Granda lično se ugovaraju direktno sa menadžerom i šefom orkestra!

Orkestar je pod upravom gospodina Djordja Petkovića!

Đ.Petković