Orkestar za svadbe Đorđa Petkovića, Fenix bend Iz Čačka, je i bend za krštenja, rođendane, punoletstva, porodična slavlja. Za velika domaćinska veselja je jedan od najtraženijih bendova u gradu Paraćin i jedna od najtraženijih muzika u Paraćinu. Orkestar sa uživanjem Izvodi tematska Paraćinska kola, stare srpske pesme, uz najbolji instrument harmoniku, kao i saksofon i violinu. Pravi izbor za dobru, pravu domaćinsku svadbu.

Orkestar za svadbe Paraćin | Muzika za svadbe

Naš orkestar prepoznat kao veoma kvalitetan orkestar za grad Paraćin ako i u njegovoj okolini. Svirali smo u gotovo svim paraćinskim svečanim salama i restoranima, a i na mnogobrojnim veseljima sa šatorom širom paraćinskog okruga. U kategorijama: orkestar za svadbe i venčanja Paraćin, vaš orkestar Fenix Band iz Čačaka.

Orkestar za venčanja Paraćin

Mi smo orkestar za venčanja Paraćin. Potražite naše kontakte na našoj kontakt stranici ali pre toga pogledajte video snimke sa veselja na kojima smo svirali i uverite se da smo baš za vas.

Bend za svadbe Paraćin!

Kao bend za svadbe dolazimo u istom sastavu kao i orkestar ali neko preferira opšti naziv bend za svadbe. Naši domaćini, iako poreklom iz Paraćina, iz Austrije, Švajcarske, Italije i cele dijaspore najviše uživaju uz zvuke naše harmonike. Naš bend za svadbe Paraćin je zavoleo zbog domaćinskog štimunga koji pravimo i energije kojom zračimo jer uživamo zajedno u muzici koju sviramo na tim velikim narodnim žurkama. Uvek su nostalgičnost i pažnja domaćina i gostiju iskra naše ogromne energije i neretko veselja potraju do jutra. Pogledajte naše video snimke i potražite naše kontakte na našoj kontakt strani

 

Video Snimci Sa Nastupa U Paraćinu

Orkestar Za Svadbe | Despotovac | Video Snimci Žive Muzike | Svadbarske Pesme