ORKESTAR i MUZIKA ZA SVADBE iz Čačka, orkestar za KRŠTENJA, ROĐENDANE, PUNOLETSTVA, PORODIČNA SLAVLJA Fenix Bend iz Čačka redovan je gost dobrih i imućnih domaćina iz gradskog naselja Ub. Orkstar Đorđa Petkovića jedan od NAJTRAŽENIJih I NAJBOLJIH MUZIKA u kategoriji: orkestar za svadbe Ub i bend za svadbe Ub. Naše izvedbe narodnih i vlaških kola, starih srpskih pesama ali i noviteta pravi su dragulj za sladokusce dobre narodne muzike ovog kraja. HARMONIKA, SAKSOFON I VIOLINA su stalni i najtraženiji instrumenti Ubljana.
VESELJA NA KOJIMA SVIRAMO ZAUVEK OSTAJU U SEĆANJU!

Bend za svadbe Ub

Najbolji bend za svadbe Ub. Najbolji bend za najbolje domaćine iz Uba. Ubljani proverite vaš termin za samo nekoliko sekundi i rezervišite najbolje. Za najbolju svadbenu žurku, energičan svadbeni repertoar Fenix Benda iz Čačka, bend za svadbe Ub.

Orkestar za Ubljane | Orkestar za svadbe Ub

Orkestar za svadbe Ub, Fenix Bend Čačak, nosi dobru energije kroz sve pesme koje izvodi snažno i srcem što se i oseća u sve odsviranim notama. Na uvek punom podijumu za igru zajedno sa gostima i svojim domaćinima naš orkestar je stekao epitet najsrdačnijeg i najveselijeg orkestra za svadbe. Za neprestanu svadbenu žurku i veselje bez granica.

Potražite naše kontakte i inforimšite se o vašem terminu.

 

Video snimci sa nastupa Ub

Orkestar za svadbe Ub| Video snimci | Uživo Muzika za svadbe

1 2