ORKESTAR ĐORĐA PETKOVIĆA, muzika za SVADBE iz Čačka, orkestar je za KRŠTENJA, ROĐENDANE, PUNOLETSTVA, PORODIČNA SLAVLJA i redovan je gost dobrih i imućnih domaćina iz Valjeva. Jedan od NAJTRAŽENIJih I NAJBOLJih MUZIKA kada je grad Valjevo u pitanju. ORKESTAR IZVODI NARODNA I VLAŠKA KOLA, STARE SRPSKE PESME kao i novitete za Valjevačke sladokusce dobre narodne muzike. Sve uz instrumente: HARMONIKU, SAKSOFON I VIOLINU. Dobrim i poštenim radom negujemo DOBRU REPUTACIJU koju smo stekli a valjevskim domaćinima ostavljamo samo veselja za pamćenje.

Bend za svadbe Valjevo

Fenix bend za svadbe je samo drugo ime našeg orkestra koje domaćini Valjeva traže zbog dobre muzike. U istom sastavu sa istom energijom i istim svadbenim repertoarom za najbolju svadbenu žurku. Bez obrzira kako nas zvali, dobijate najbolje od našeg benda za svadbene žurke.

Orkestar za svadbe u Valjevu

Naš orkestar za svadbe, Valjevo je zavolelo zbog dobre energije u pesma koje izvodimo i snage i srca koje ulažemo u svoj rad. Naš orkestar je na uvek punom podijumu za igru zajedno sa gostima i svojim domaćinima. Neprestana svadbena žurka i veselje bez granica.

Potražite naše kontakte i inforimšite se o vašem terminu.

 

Video snimci sa nastupa u Valjevu

Orkestar za svadbe Valjevo | Video snimci | Uživo Muzika za svadbe